Techniek én inhoudelijke kennis

Provenu biedt meer dan alleen software. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het moderniseren van beloningsbeleid. Dit geeft ons de mogelijkheid om niet alleen vanuit de techniek, maar ook inhoudelijk naar het beloningsbeleid te kijken.

Aanpak

Heeft u het beloningsbeleid helemaal staan? Bent u aan het nadenken hoe u kunt komen tot een betere invulling van het huidige beleid? Of heeft u nog niets in beleid vastgelegd? Ongeacht in welke situatie u zich bevindt kunnen wij helpen om tot een modern en optimaal gewaardeerd beloningsbeleid te komen.

Optie 1: Bestaand beleid implementeren

Wanneer u het beloningsbeleid heeft staan kijken we vooral naar de technische implementatie. Hoe worden de arbeidsvoorwaarden geadministreerd en hoe zorgen we gezamenlijk voor een zo soepel mogelijk proces voor de werknemers?

Daarnaast houden we met een schuin oog in de gaten of er quick-wins toe te voegen zijn aan het beleid; aanvullingen die (fiscaal) voordeel opleveren voor de werknemer en werkgever zonder dat hier een heel traject met de OR voor nodig is.

Optie 2: Moderniseren van huidige beleid

Afhankelijk van uw wensen en situatie bespreken we gezamenlijk wat de beste route is om tot een modern beloningsbeleid te komen.