Passende software

Wij begrijpen dat uw situatie structureel anders is dan die van corporate organisaties. Niet alleen uw beloningsbeleid, maar ook uw IT-systemen en processen.

Provenu is gemaakt voor MKB(+) bedrijven. De applicatie biedt functionaliteiten en modules die passen bij uw huidige systemen. Daarnaast is het zo ontwikkeld dat u tijdens de implementatie én na live-gang met minimale inspanningen maximaal resultaat behaald.

Ondersteunen waar nodig (modulair)

Provenu wordt modulair aangeboden. Afhankelijk van uw beloningsbeleid en wensen bepaalt u zelf wat u nodig heeft. Hierdoor investeert u alleen de onderdelen die u ook echt nodig heeft.

Ook gaan wij - in tegenstelling tot veel andere aanbieders - niet uit van meerjarige contracten. Wij geloven in een gelijkwaardige samenwerking, passend bij uw situatie en budget.

Afgestemd op uw interne systemen & processen

Heeft uw organisatie (nog) geen medewerker-portaal of een intranet oplossing? Geen probleem. Provenu bevat alle functionaliteiten die nodig zijn om de communicatie rondom HR en beloning op te zetten.

Om de administratie te ondersteunen wisselt Provenu data uit met alle bekende payroll-, HR- en verlofsystemen.

Flexibele en snelle inrichting

Binnen de applicatie is ieder type beloningsbeleid te implementeren. En door het gebruik van moderne technieken zijn wij in staat om dit in korte tijd te realiseren. Hierdoor is een minimale inspanning benodigd van u of uw medewerkers voor de technische implementatie.